Hvordan opretter jeg et afleveringskrav?

Beskrivelse:

Når der skal oprettes afleveringskrav, har man to valgmuligheder. Enten kan man oprette et afleveringskrav med "Krav om data-input" eller med "Krav om filupload".

Ved krav om data-input, oprettes et afleveringskrav hvor tilbudsgiver skal indtaste en bestemt type data direkte i Byggeweb Udbud applikationen (fx samlet byggesum).

Ved krav om filupload, skal tilbudsgiver uploade et dokument som beskrevet (fx tilbudsliste eller tro- og loveerklæring).

OBS! Inden man opretter et afleveringskrav, er det vigtigt at gøre sig klart, hvilke dokumenter man ønsker offentliggjort. Ønsker man eksempelvis at offentliggøre forsiden af tilbudslisten, så skal der oprettes et afleveringskrav kun til forsiden som offentliggøres. Herefter oprettes et afleveringskrav med den samlede tilbudsliste, som du vælger ikke at offentliggøre.

Step by Step: Krav om data-input

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på "Afleveringskrav" i venstre side
  6. Klik på "Opret afleveringskrav" i øverste venstre hjørne
  7. Vælg "Krav om data-input"
  8. Angiv et navn for afleveringskravet og uddyb evt. med en beskrivelse
  9. Klik "Rediger" for at oprette et data-felt
  10. Angiv navn for data-felt, vælg felttype (fx beløb) og angiv hvorvidt kravet skal være frivillig eller obligatorisk. Afslut med OK
  11. Vælg hvorvidt afleveringskravet skal offentliggøres for alle eller kun administratorerne (skal kraves offentligøres for alle, kræver det udbuddet er sat op til at afholde licitation)

Step by Step: Krav om filupload

1. Opret afleveringskrav med "Krav som filupload"
  2. Angiv et navn for afleveringskravet og uddyb evt. med en beskrivelse
  3. Vælg hvorvidt der skal anvendes en dokumentskabelon
  4. Vælg hvorvidt der skal være krav til filnavn (dette anbefales ikke, da det kan skabe forvirring hos de bydende)
  5. Vælg hvilke filformater der accepteres
  6. Vælg hvorvidt afleveringskravet skal offentliggøres for alle eller kun administratorerne (skal kravet offentligøres for alle, kræver det udbuddet er sat op til at afholde licitation)
  7. Afslut med "OK"

Relaterede links:

Kan jeg ændre i afleveringskravene?