Følg

Udgå og Genoptag filer

I Udgivelsesområdet kan man lade en fil udgå, hvis den ikke længere er del af det gældende materiale. Den vil hermed blive gråtonet, og dens fordeling til eventuelle Fordelingslister, vil blive fjernet.
Er filen udgivet for Arbejdsområdet, vil filen her også være angivet som udgået.

Genoptager man en udgået fil vil dens tidligere fordeling til Fordelingslister genopstå. 

Lad fil udgå - Sådan gør du:

  1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Gå til modulet "Udgivelsesområdet"
  7. Find mappen med de filer der skal udgå og vælg en eller flere filer
  8. Vælg funktionen "Slet filer" via øverste værktøjslinje
  9. Vælg "Lad filerne udgå"
  10. Afslut med "OK"

Lad_filer_udg_.png

Genoptag fil - Sådan gør du:

  1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå Projektet
  2. Gå til modulet "Udgivelsesområdet"
  3. Find mappen med den/de udgåede filer og vælg en eller flere filer
  4. Gå til fanen "Filhistorik" via nederste værktøjslinje
  5. Vælg funktionen "Genoptag fil"
  6. Afslut med "OK"

Genoptag_filer.png

 

Her er et videoeksempel: 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk