Filflow gennem projektwebbens tre områder

Beskrivelse:

I Byggeweb Projekt er der en integreret flowprocedure for filer, der er med til at skabe et bedre overblik og struktur over filernes placering, versionering og brugeradgang.

For at hjælpe med dette statusoverblik, vil der være angivet pile til venstre for filerne i Byggeweb Projekt. Hold musen over disse for at få en beskrivelse, og se deres placering i de forskellige moduler.

Step by Step - Udgive filer:

Udgivelsesområdet er tiltænkt som opsamling af alt det gældende projektmateriale, med henblik på fordeling til relevante parter.

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Gå til modulet "Arbejdsområde"
  7. Find den ønskede mappe og marker en eller flere filer
  8. Vælg funktionen "Udgiv nye filversioner"
  9. Vælg den mappe i Udgivelsesområdet hvor filerne skal placeres
  10. Klik "OK"

Alt efter ens rettigheder, vil man blive spurgt om man ønsker at fordele filer til Fordelingsområdet med det samme eller afslutte og eventuelt fordele filerne senere.

Step by Step - Fordele filer:

Fordelingsområdet er tiltænkt projektets gældende materiale bliver fordelt ud til enkelte aktører der kun skal have læse- og downloadrettigheder.

1. Gå til modulet "Udgivelsesområdet"
  2. Find den ønskede Dokumentliste og marker en eller flere filer
  3. Vælg funktionen "Fordel filer"
  4. Vælg de Fordelingslister som filerne skal optræde på
  5. Klik "OK"

Relaterede links:

Artikel: Hvilke upload-muligheder har man i arbejdsområdet?

Artikel: Begrebsafklaring; Arbejds-, Udgivelse- og Fordelingsområdet

Video: Udgiv filer fra lokal harddisk - standard,

Video: Udgiv filer fra lokal harddisk - Java

Video: Fordel filer