Hvordan skifter man en fils placering (Slet, Flyt og Kopier)

Beskrivelse:

Det er nemt at rydde op i ens projekt ved funktionerne Slet, Flyt og Kopier.

Step by Step - Slet:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Naviger til den ønskede mappe og markér en eller flere filer
  7. Vælg funktionen "Slet filer" via øverste værktøjslinje
  8. Vælg om filerne ønskes slettet permanent eller overført til papirkurv
  9. Klik "OK"

Step by Step - Flyt:

1. Naviger til den ønskede mappe og markér en eller flere filer
  2. Vælg funktionen "Flyt filer" via øverste værktøjslinje
  3. I vinduet der dukker op kan man gennemse og vælge mappen hvori filerne skal flyttes til
  4. Klik "OK"

Alle filens versioner og historik vil blive flyttet

Step by Step - Kopier:

1. Naviger til den ønskede mappe og markér en eller flere filer
  2. Vælg funktionen "Kopier filer" via øverste værktøjslinje
  3. I vinduet der dukker op kan man gennemse og vælge mappen hvori filerne skal flyttes til
  4. Klik "OK"

Kun den seneste filversion vil blive kopieret, og filhistorik vil starte forfra.

OBS! Denne funktion er ikke mulig i Udgivelsesområdet, da der ikke tillades duplikater af filer.

Relaterede links:

Artikel: En filversion er del af et Versionssæt, men hvilket?

Video: Slet filer

Video: Flytte filer

Video: Kopier filer

Video: Gendanne filer fra papirkurven