Overblik over "Gruppe"-rettigheder i Arbejdsområdet

Beskrivelse:

Når man vil skabe sig et overblik over en gruppes rettigheder for mapperne i arbejdsområdet, er det ikke nødvendigt at klikke ind på hver mappe. Der findes en nem og overskuelig måde, at skabe sig et overblik på.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Vælg "Projektadministration"
  7. Vælg "Systeminformation"
  8. Klik på "Mapperettigheder pr. gruppe"
  9. Et nyt vindue åbnes, hvor det er muligt at se et overblik over Gruppe-rettighederne for alle mapper i projektet

Relaterede links:

Artikel: Hvordan sættes mapperettigheder for Arbejdsområdet?