Hvordan oprettes en mappestruktur?

Beskrivelse:

Mappestrukturen i Byggeweb Projekt har nogle forskellige egenskaber og funktioner i henhold til hvilket område man arbejder i.

• Arbejdsområdet; Man kan oprette så mange undermapper man ønsker
  • Udgivelsesområdet; Mappestrukturen her hedder Dokumentlister som kan have ét niveau af mapper under sig
  • Fordelingsområdet; Mappestrukturen afspejler sig af Udgivelsesområdet, men er angivet som Fordelingslister
  1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel og vælg det modul hvor mappestrukturen ønskes ændret.
  6. Funktionerne til mappestrukturen findes for alle tre områder via øverste venstre værktøjslinje.

Step by Step - Arbejdsområdet:

• "Opret mappe"
  • "Omdøb mappe"
  • "Slet mappe" (OBS! Alle undermapper og filer heri vil blive slettet permanent!)

Step by Step - Udgivelsesområdet:

• "Opret dokumentliste"
  • "Rediger dokumentliste"
  • "Slet dokumentliste" (Kræver at alle filer i dokumentlistens mapper slettes først)
  • "Opret mappe"
  • "Omdøb mappe"
  • "Slet mappe"´(OBS! Alle filer i mappen vil blive slettet permanent!)

Step by Step - Fordelingsområdet:

• "Opret fordelingsliste"
  • "Rediger fordelingsliste"
  • "Slet fordelingsliste"

Relaterede links:

Artikel: Hvordan sættes mapperettigheder for Arbejdsområdet?

Artikel: Hvordan knyttes Udgivelses- med Fordelingsområdet?

Video: Opret, omdøb og slet mappe - arbejdsområde

Video: Opret, rediger og slet dokumentliste

Video: Opret, rediger og slet fordelingsliste