Hvordan tildeles brugerrettigheder?

Beskrivelse:

Når en bruger tilføjes et Projekt, skal der tildeles rettigheder, så brugeren kan få adgang til de tiltænkte mapper og filer.

Det er muligt at tildele brugerrettigheder lige efter man har tilføjet en ny bruger til Projektet, eller man kan vælge at gøre det senere.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Vælg modulet "Projektadministration" og gå ind under "Brugere"
  7. Klik på en bruger hvorefter et nyt vindue åbnes
  8. Under fanen "Adgang" sættes flueben i de moduler, som skal være tilgængelig for brugeren. Det er også muligt at gøre moduladgangene tidsbegrænsede ved at indtaste en start- og slutdato under "Adgangsperiode"
  9. Under fanen "Admin.-roller" er det muligt at gøre brugeren til Projektadministrator, Administrator af Udgivelsesområdet, Administrator af Fordelingsområdet eller Koordinator af Fordelingsområdet
  10. Under fanen "Grupper" tilføjes brugeren en Gruppe, ved at afkrydse den Gruppe som brugeren skal være i. Vær opmærksom på, at Grupperne skal tildeles mapperettigheder og at Grupper kun er tilknyttet Arbejdsområdet (se relaterede links)Hvordan_tildeles_brugerrettigheder_1af2.png
  11. Under fanen "Udgivelsesområde" tildeles rettigheder til dokumentlisterne i Udgivelsesområdet. Det er muligt at give brugeren rettigheder til at have adgang, kunne udgive eller fordele filer i dokumentlisten
  12. Under fanen "Fordeling" tildeles brugeren rettigheder til Fordelingsområdet
  13. Under fanen "Synkronisering" er det muligt at synkronisere en bruger med en anden bruger. Har man været igennem brugerrettighedsproceduren og skal tilføje en ny bruger, som skal have samme rettigheder, kan man synkronisere dem. Herved spares tid, da rettighederne kopieres fra den ene til den anden bruger. Klik på "Synkronisering" og vælg en bruger fra listenHvordan_tildeles_brugerrettigheder_2af2.png

Relaterede links:

Artikel: Hvordan sættes mapperettigheder for Arbejdsområdet?

Video: Brugerrettigheder