En filversion er del af et Versionssæt, men hvilket?

Beskrivelse:

Anvendes der flere Versionssæt for et projekt og er forskellige filversioner af samme fil tilføjet forskellige Versionssæt, kan man hurtigt miste overblikket over hvilke filversioner der findes i hvilke Versionssæt.

Man kan eksempelvis ikke slette en fil før den er fjernet fra et Versionssæt først.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Vælg en fil i enten Arbejds- eller Udgivelsesområdet
  7. Gå til fanen "Filhistorik" via panelet nederst
  8. Tryk på funktionen "VERS. SÆT"

Her vises en liste over alle filversioner for en fil, og hvilke Versionssæt de figurerer i. Ønskes der redigeret i dette, vælges den pågældende filversion. Tryk på funktionen "Rediger", hvorefter man kan vælge at fjerne den fra et Versionssæt eller tilføje den til andre.

Relaterede links:

Artikel: Hvordan tilføjer jeg filer til et Versionssæt

Video: Fjern eller skift fil i versionssæt