En fils Versionssæt-relationer

Beskrivelse:

Anvendes der flere Versionssæt for et projekt og er forskellige filversioner af samme fil tilføjet forskellige Versionssæt, kan man hurtigt miste overblikket over hvilke filversioner der findes i hvilke Versionssæt.

Man kan eksempelvis ikke slette en fil før den er fjernet fra et Versionssæt først.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Vælg en fil i enten Arbejds- eller Udgivelsesområdet
  7. Klik på "Mere..." og vælg versionssæt i dropdown menuen.

Her vises en liste over alle filversioner for en fil, og hvilke Versionssæt de figurerer i. Ønskes der redigeret i dette, vælges den pågældende filversion. Tryk på funktionen "Rediger", hvorefter man kan vælge at fjerne den fra et Versionssæt eller tilføje den til andre.

Relaterede links:

Artikel: Hvordan tilføjer jeg filer til et Versionssæt

Video: Fjern eller skift fil i versionssæt