Følg

En fils Versionssæt-relationer

Anvendes der flere Versionssæt for et projekt og er forskellige filversioner af samme fil tilføjet forskellige Versionssæt, kan man hurtigt miste overblikket over hvilke filversioner der findes i hvilke Versionssæt. 

Man kan eksempelvis ikke slette en fil før den er fjernet fra et Versionssæt først.

Sådan gør du:

  1. Tilgå projektet
  2. Vælg en fil i enten Arbejds- eller Udgivelsesområdet
  3. Klik på "Mere..." og vælg versionssæt i dropdown menuen.

Her vises en liste over alle filversioner for en fil, og hvilke Versionssæt de figurerer i. Ønskes der redigeret i dette, vælges den pågældende filversion. Tryk på funktionen "Rediger", hvorefter man kan vælge at fjerne den fra et Versionssæt eller tilføje den til andre.

Versionss_t.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk