Hvordan fungerer Historik og Log?

Beskrivelse:

Stort set alle handlinger der bliver foretaget i Byggeweb Projekt bliver logget i henhold til dato og klokkeslæt, samt brugeren og dennes firma.

Alt Historik for en filversion kan man hurtigt tilgå ved at markere de enkelte filer.

Alt Historik for et Projekt vil blive logget i modulet "Historik". Heri er der forskellige filtreringsmetoder, så man nemt kan finde frem til det man søger. Man vil ligeledes have muligheden for at udtrække specifik data til Excel, til videre bearbejdning.

Step by Step - Historik for filversioner:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Markér en fil
  7. Vælg filversion
  8. Gå til fanen "Filhistorik" via panelet nederst
  9. Tryk på funktionen "Historik"

Step by Step - Historik for Projektet:

1. Gå til modulet "Historik"
  2. Vælg enten et Prædefineret logfilter, Bruger logfilter eller opret et Projekt logfilter
  3. For at oprette sidstnævnte vælg funktionen "Opret logfilter"
  4. Navngiv logfilteret og vælg hvilke handlinger den skal filtrere med
  5. Et logfilter kan eksporteres via funktionen "Download logfil i Excel"

Relaterede links:

Artikel: Hvordan finder jeg kontaktoplysninger på en bruger?

Video: Filhistorik

Video: Projekthistorik