Historik og Log

Stort set alle handlinger der bliver foretaget i Byggeweb Projekt bliver logget i henhold til dato og klokkeslæt, samt brugeren og dennes firma.

Alt Historik for en filversion kan man hurtigt tilgå ved at markere de enkelte filer.

Alt Historik for et Projekt vil blive logget i modulet "Historik". Heri er der forskellige filtreringsmetoder, så man nemt kan finde frem til det man søger. Man vil ligeledes have muligheden for at udtrække specifik data til Excel, til videre bearbejdning.

Historik for filversioner - Sådan gør du:

1. Tilgå projektet
  2. Markér en fil
  3. Vælg filversion
  4. Klik på "Mere..." og vælg "vis historik" i dropdown menuen.
  5. Et nyt vindue åbnes med fil historikken.

Her er et videoeksempel:

Historik for Projektet - Sådan gør du:

1. Gå til modulet "Historik"
  2. Vælg enten et Prædefineret logfilter, Bruger logfilter eller opret et Projekt logfilter
  3. For at oprette sidstnævnte vælg funktionen "Opret logfilter"
  4. Navngiv logfilteret og vælg hvilke handlinger den skal filtrere med
  5. Et logfilter kan eksporteres via funktionen "Download logfil i Excel"

Her er et videoeksempel: