Hvordan oprettes og anvendes skabeloner?

Beskrivelse:

Skabeloner kan anvendes til at oprette nye lister fra, så en stor del af opsætningsarbejdet allerede er gjort.

Typisk kan skabeloner anvendes og opsættes på to måder:

• Firmaspecifik skabelon; Felter oprettes så alle fremtidige projekter for firmaet indhenter ens data.
  • Projektspecifik skabelon; Tegninger, sektioner og lokationer sættes op, for ensartethed ved oprettelse af flere forskelige typer af lister.

Step by Step - Opret skabelon:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Mangelgennemgang" eller "Egenkontrol"
  5. Vælg "Ny"
  6. Vælg "Skabelon"
  7. Vælg enten "Tom skabelon" eller "Skabelon baseret på kopi"
  8. Indtast skabelonens "Navn"
  9. Vælg eventuelt en "Designskabelon" at oprette skabelonen ud fra

Step by Step - Opret liste på baggrund af en skabelon:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Mangelgennemgang" eller "Egenkontrol"
  5. Vælg "Ny"
  6. Vælg "Pr. betaling"
  7. Indtast listens "Navn"
  8. Vælg listens "Type" (Ingen forskel på selve listens opsætning eller funktioner)
  9. Vælg den designskabelon du vil benytte
  10. Vælg "Licensperiode" og afkryds feltet "Accepter licensbetingelser"
  11. Afslut og opret listen ved at trykke "OK"