Hvordan ændrer jeg status for en registrering?

Beskrivelse:

Når man som registreringsansvarlig skal kontrollere en udført fejl eller mangel, kan man via en browser ændre registreringens status fra "Udført" til "Afvist" eller "Godkendt", og vedhæfte eventuel dokumentation.

Vælges at afvise en registrering vil næste handling være overgivet til entreprenøren og de vil modtage en notifikation på e-mail herom.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Vælg menuen "Registreringer"
  7. Tryk på funktionen "Tilføj"
  8. Markér en registrering
  9. Gå til fanen "Data" og skift feltet "Status" til "Afvist" eller "Godkendt"
  10. Indtast eventuelt en kommentar og/eller et billede

OBS! Man kan vælge flere registreringer ad gangen via SHIFT eller CTRL.

Relaterede links:

Hvordan filtrerer man en liste over registreringer?