Hvordan ændrer jeg status for en registrering?

Beskrivelse:

Når man som registreringsansvarlig skal kontrollere en udført fejl eller mangel, kan man via Byggeweb App ændre registreringens status fra "Udført" til "Afvist" eller "Godkendt", og vedhæfte eventuel dokumentation.

Vælges at afvise en registrering vil næste handling være overgivet til entreprenøren og de vil modtage en notifikation på e-mail herom.

Step by Step:

1. Åben app'en, log ind og vælg listen for den pågældende byggesag
  2. Vælg registreringen hvor status skal ændres
  3. Klik på ikonet "Rediger"
  4. Skift status fra "Udført" til "Afvist" eller "Godkendt"
  5. Eventuelt skriv en kommentar og/eller tilføj et billede
  6. Tryk på ikonet "OK"

OBS! Husk at synkronisere efter statusændring!

Relaterede links:

Hvordan filtrerer man en liste over registreringer?

Hvordan synkroniserer jeg data ind til listen?