Hvordan arbejder jeg med Capture offline?

Beskrivelse:

Mangel på internetforbindelse på byggepladser er ikke ualmindeligt, og derfor er det selvfølgelig muligt at anvende Capture offline.

For at få alt data for manglerne ned på telefonen inden en registreringsrunde, kræver det at man som bruger gør noget aktivt mens man har internetforbindelse.

Step by Step:

1. Log ind på Byggeweb App, og tilgå listen
  2. Tryk på ikonet "i"
  3. Vælg om tegningen/billederne skal downloades i højtopløseligt eller lavopløseligt format.
  4. Når den er færdig med at downloade, er listen/listerne klar til offline brug