Hvordan arbejder jeg med Capture offline?

Beskrivelse:

Mangel på internetforbindelse på byggepladser er ikke ualmindeligt, og derfor er det selvfølgelig muligt at anvende Capture offline.

Som registreringsansvarlig har man to typer af roller; "opretter" af registreringer og "godkender/afviser" af registreringer.

At oprette registreringer offline kræver ingen foranstaltninger i app'en. Alt information bliver gemt på telefonen, og vil først blive sendt ind til serveren når man synkroniserer (det kræver en internetforbindelse).

Omvendt synkronisering (fra server til app), kræver dog, at man som bruger gør noget aktivt mens man stadig har internetforbindelse inden man går ud på sin registreringsrunde, for at godkende/afvise mangler.

Step by Step:

1. Log ind på Byggeweb app og tilgå listen
  2. Vælg den lokation ud fra listen, hvor man skal ud og registrere, og tryk "informations"-ikonet til venstre for
  3. Vælg om man ønsker at downloade billeder i fuld eller lav kvalitet

Herefter kan man trygt gå ud på sin registreringsrunde og være sikker på at alt information om registreringer for den valgte lokation er lagret på telefonen og tilgængelig offline.

Relaterede links:

Hvordan synkroniserer jeg data ind til listen?