Overblik over registreringer jeg skal udføre (App)

Oprettede registreringer under en entreprise vil blive notificeret på e-mail til brugerne/entreprenørerne af denne. Denne e-mail vil oplyse information omkring oprettede mangler inden for 3 timer, men ønsker man et komplet overblik over sine registreringer kan dette fås via app'en.

Filtrering + listevisning - Sådan gør du:

1. Åben app'en, log ind og vælg listen for den pågældende byggesag
  2. Tryk på ikonet "Filter"
  3. Vælg enten et prædefineret filter eller opret dit egen brugerdefineret ved ikonet "Plus"

Filtrering + plantegning - Sådan gør du:
Efter eventuelt valgt filtrering kan man se registreringerne på en plantegning, for bedre overblik over deres lokation, og hvilken rækkefølge man eventuelt kunne udbedre dem i.

1. Gå til fanen "Tegninger"
  2. Vælg en plantegning
  3. Tryk på en registrering og få flere informationen omkring denne frem