Få overblik over de registreringer jeg skal udføre?

Beskrivelse:

Oprettede registreringer under en entreprise vil blive notificeret på e-mail til brugerne/entreprenørerne af denne. Denne e-mail vil oplyse information omkring oprettede mangler inden for 3 timer, men ønsker man et komplet overblik over sine registreringer kan dette fås via app'en.

Step by Step - Filtrering + listevisning

1. Åben app'en, log ind og vælg listen for den pågældende byggesag
  2. Tryk på ikonet "Filter"
  3. Vælg enten et prædefineret filter eller opret dit egen brugerdefineret ved ikonet "Plus"

Step by Step - Filtrering + plantegning
Efter eventuelt valgt filtrering kan man se registreringerne på en plantegning, for bedre overblik over deres lokation, og hvilken rækkefølge man eventuelt kunne udbedre dem i.

1. Gå til fanen "Tegninger"
  2. Vælg en plantegning
  3. Tryk på en registrering og få flere informationen omkring denne frem

Relaterede links:

Hvordan arbejder jeg med Capture offline?