Find filer (Søg, Filtrer og Sorter)

Leder man efter bestemte filer, er der forskellige muligheder for at finde dem frem via Byggeweb Projekt.

Søgning - Sådan gør du:

1. Tilgå projeket
  2. Vælg en given mappe eller filteret "Søgning"
  3. Vælg funktionen "Søg i mappe" via øverste værktøjslinje
  4. Angiv den Metadata der ønskes søgt på samt eventuelle andre indstillinger
  5. Tryk "Søg"

Visningen vil være opdelt med en overskrift der angiver hvor i mappestrukturen filerne befinder sig.
Man kan gemme sine søgningskriterier via nederste højre hjørne.

Filtrering - Sådan gør du:

Prædefineret filtreringer er at finde over i venstre panel under mappestrukturen.
For Arbejdsområdet har man et der hedder "Siden sidst", der angiver alle nye filversioner delt op i uger.
For Udgivelsesområdet har man flere filtre, der angiver filers status, såsom "Ikke-udgivne filversioner", "ikke fordelte filer" osv

Sortering - Sådan gør du:

Er man i en mappe hvor der er mange filer, kan man hurtigt sortere i dem via deres angivede metadata.