Hvordan finder jeg en fil (Søgning, Filtrering og Sortering)

Beskrivelse:

Leder man efter bestemte filer, er der forskellige muligheder for at finde dem frem via Byggeweb Projekt.

Step by Step - Søgning:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Vælg en given mappe eller filteret "Søgning"
  7. Vælg funktionen "Søg i mappe" via øverste værktøjslinje
  8. Angiv den Metadata der ønskes søgt på samt eventuelle andre indstillinger
  9. Tryk "Søg"

Visningen vil være opdelt med en overskrift der angiver hvor i mappestrukturen filerne befinder sig.
Man kan gemme sine søgningskriterier via nederste højre hjørne.

Step by Step - Filtrering:

Prædefineret filtreringer er at finde over i venstre panel under mappestrukturen.
For Arbejdsområdet har man et der hedder "Siden sidst", der angiver alle nye filversioner delt op i uger.
For Udgivelsesområdet har man flere filtre, der angiver filers status, såsom "Ikke-udgivne filversioner", "ikke fordelte filer" osv

Step by Step - Sortering:

Er man i en mappe hvor der er mange filer, kan man hurtigt sortere i dem via deres angivede metadata.

Relaterede links:

Video: Søg