Adgang til et offentligt udbud eller prækvalifikation

Man kan som bruger selv søge om adgang til et Offentligt Udbud eller Prækvalifikation via Byggeweb Udbud.

Offentligt Udbud samt Prækvalifikation bliver offentliggjort via offentlig annoncering, med en detaljeret udbudsbekendtgørelse.
I bekendtgørelsen vil der være et afsnit, med forklaring omkring digital aflevering af tilbud i Byggeweb Udbud, samt oplysning af et TN-nr.

For at ansøge skal du være oprettet med profil hos Byggeweb og har du en brugerprofil i forvejen så er det den du skal bruge. Hvis ikke, så går til www.rib-software.dk og klik på "Ny bruger".

Alle offentlige udbud og prækvalifikationer kan også tilgås via vores Udbudsportal. Udbudsportalen findes under "Udbudsportal" via forsiden på vores hjemmeside.

Sådan gør du:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Personligt område"
  3. I feltet "Søg efter offentligt udbud" Skriv det TN-nr. som er offentliggjort i Bekendtgørelsen
  4. Klik nu på fanen "Applikationer"
  5. Gå ind under "Udbud"
  6. Det Offentlige Udbud eller Prækvalifikation ligger nu der