Hvordan ansøger jeg et offentligt udbud eller prækvalifikation?

Beskrivelse:

Man kan som bruger selv søge om adgang til et Offentligt Udbud eller Prækvalifikation via Byggeweb Udbud.

Offentligt Udbud samt Prækvalifikation bliver offentliggjort via offentlig annoncering, med en detaljeret udbudsbekendtgørelse.
I bekendtgørelsen vil der være et afsnit, med forklaring omkring digital aflevering af tilbud i Byggeweb Udbud, samt oplysning af et TN-nr.

For at ansøge skal du være oprettet med profil hos Byggeweb og har du en brugerprofil i forvejen så er det den du skal bruge. Hvis ikke, så går til www.rib-software.dk og klik på "Ny bruger".

Alle offentlige udbud og prækvalifikationer kan også tilgås via vores Udbudsportal. Udbudsportalen findes under "Udbudsportal" via forsiden på vores hjemmeside.

Step by step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Personligt område"
  3. I feltet "Søg efter offentligt udbud" Skriv det TN-nr. som er offentliggjort i Bekendtgørelsen
  4. Klik nu på fanen "Applikationer"
  5. Gå ind under "Udbud"
  6. Det Offentlige Udbud eller Prækvalifikation ligger nu der

Relaterede links:

Hvordan tilgår jeg et udbud jeg er blevet inviteret til?

Hvordan tilgår jeg et udbudsmateriale via mobil eller tablet?