Hvordan knyttes Udgivelses- med Fordelingsområdet?

Beskrivelse:

Som en sikkerhedsforanstaltning for at filer ikke fordeles ud til forkerte modtagere, skal man definere hvilke "Dokumentlister" der kan fordele filer ud til hvilke "Fordelingslister".

Når en tilknytning mellem en Dokumentliste og en Fordelingsliste er gjort, kan man som en del af arbejdsgangen for filer, vælge den eller de Fordelingslister, filer skal fordeles til.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Gå til modulet "Udgivelsesområdet"
  7. Vælg en dokumentliste
  8. Vælg funktionen "Tilknyt fordelingsliste"
  9. Angiv hvilke fordelingslister der skal tilknyttes
  10. Angiv om ændringerne skal nedarves til underliggende mapper

Relaterede links:

Artikel: Filflow gennem projektwebbens tre områder (Udgiv og Fordel)

Video: Tilknyt fordelingsliste - udgivelsesområde

Video: Tilknyt fordelingsliste - fordelingsområde