Det er ikke muligt at uploade direkte i Udgivelsesområdet?

Beskrivelse:

Det er muligt at indstille en Dokumentliste til at filer kun kan udgives direkte fra Arbejdsområdet. Denne indstilling kan gøre at man har kontrol over det gældende materiale, og hvordan det bliver uploadet.

Standard-opsætningen er at det er tilladt at uploade filer direkte fra en lokal harddisk.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Gå til modulet "Udgivelsesområdet"
  7. Åben og vælg en "Dokumentliste"
  8. Vælg funktionen "Rediger dokumentliste"
  9. Under indstillingen "Upload direkte fra lokal HD" vælges "Tilladt" eller "Ikke tilladt"
  10. Tryk "OK"