Ændre afleveringskrav

Udbudsadministrator kan ændre et afleveringskrav, også når udbuddet er startet.

OBS! Hvis en eller flere tilbudsgivere har afleveret tilbud, skal udbudsadministrator kontakte tilbudsgiver og bede tilbudsgiver om at tilbagetrække sit tilbud. Ellers vil det ikke være muligt at ændre afleveringskravet.

Sådan gør du:

1. Få Tilbudsgiver/tilbudsgivere til at klikke på "tilbagetræk" tilbud
  2. Tilgå et udbud
  3. Klik på Afleveringskrav i venstre side
  4. Klik på "Rediger afleveringskrav" i den øverste værktøjslinje
  5. Efter redigering klik OK, og alle Tilbudsgivere får nu en notifikation, så de kan aflevere igen når de har gennemgået de nye afleveringskrav