Kan jeg ændre i afleveringskravene?

Beskrivelse:

Udbudsadministrator kan ændre et afleveringskrav, også når udbuddet er startet.

OBS! Hvis en eller flere tilbudsgivere har afleveret tilbud, skal udbudsadministrator kontakte tilbudsgiver og bede tilbudsgiver om at tilbagetrække sit tilbud. Ellers vil det ikke være muligt at ændre afleveringskravet.

Step by Step:

1. Få Tilbudsgiver/tilbudsgivere til at klikke på "tilbagetræk" tilbud
  2. Login på www.rib-software.dk
  3. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  4. Vælg applikationen "Udbud"
  5. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  6. Klik på Afleveringskrav i venstre side
  7. Klik på "Rediger afleveringskrav" i den øverste værktøjslinje
  8. Efter redigering klik OK, og alle Tilbudsgivere får nu en notifikation, så de kan aflevere igen når de har gennemgået de nye afleveringskrav

Relaterede links:

Tilbudsgivere - Kan jeg ændre i mit tilbud inden aflevering?

Hvordan opretter jeg et afleveringskrav?