Fordel udbudsmateriale til flere entrepriser

Har man et udbud med flere entrepriser, uploader man alt udbudsmaterialet og fordeler filerne ud til de enkelte entrepriser. På denne måde sikrer man sig at hver entreprise får adgang til præcis hvad der nødvendigt for dem, for at give et godt og præcist tilbud.

Sådan gør du:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet
  5. Klik på "Udbudsmateriale" i venstre side
  6. Klik på mappen med materiale og markér de filer du ønsker fordelt
  7. Klik på "Fordel filer" ikonet i den øverste blå værktøjslinje og vælg den entreprise der skal have det materiale som du har markeret