Hvordan svarer man på en tilbudsgivers spørgsmål?

Beskrivelse:

Når Udbudsadministrator ønsker spørgsmål og svar i Byggeweb Udbud, så husk at aktivere "Spørgsmål og svar" modulet ved oprettelse af udbuddet.
Når tilbudsgiver stiller spørgsmål, vil man som administrator modtage en notifikation på e-mail om dette, samt kunne tilgå det i fanen "Spørgsmål og svar" ved at logge på udbuddet.
Der kan svares direkte via "Spørgsmål og Svar"-modulet, eller der kan svares via upload af et rettelsesblad. Begge svarmuligheder vil notificere alle tilbudsgivere via e-mail.

Step by Step - Upload af rettelsesblad:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på "Spørgsmål og svar"-fanen i venstre side
  6. Klik på "Eksporter spørgsmål og svar"
  7. Gå ind i det eksporterede Worddokument og svar på spørgsmål.
  8. Konverter til PDF og upload dokumentet i en mappe i udbuddet, du evt. kan kalde "rettelsesblad".

Step by Step - Svar via "Spørgsmål og svar"-modul:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå udbuddet
  2. Klik på "Spørgsmål og svar"-fanen i venstre side
  3. Klik på "Ubesvarede spørgsmål"
  4. Vælg spørgsmålet som skal besvares og klik "Svar"
  5. Skriv svaret i svar-feltet
  6. Vælg kategori og afslut med "Publicer"