Følg

Tilbagetræk tilbud

Man kan som tilbudsgiver ændre i sit afleverede tilbud hvis udbuddet endnu ikke er afsluttet, og hvis man har rollen som "Tegningsberettiget".

Sådan gør du:

  1. Tilgå et udbud
  2. Klik på "Aflevering af tilbud" i venstre side
  3. Klik på "Tilbagetræk tilbud" og derefter på "OK"
  4. Det afleverede tilbud er nu fjernet og det nye tilbud kan uploades og afleveres digitalt

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk