Følg

Tilbagetræk tilbud

Man kan som tilbudsgiver ændre i sit afleverede tilbud hvis udbuddet endnu ikke er afsluttet, og hvis man har rollen som "Tegningsberettiget".

Sådan gør du:

  1. Tilgå et udbud
  2. Klik på "Aflevering af tilbud" i venstre side
  3. Klik på "Tilbagetræk tilbud" og derefter på "OK"
  4. Det afleverede tilbud er nu fjernet og det nye tilbud kan uploades og afleveres digitalt

tilbagetr_k_tilbud.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk