Kan jeg give min kollega rettigheder til at aflevere tilbuddet?

Beskrivelse:

Når man bliver inviteret ind på et udbud, får man tildelt rollen som 'Tegningsberettiget'. Det er kun den tegningsberettigede, som har muligheden for at aflevere tilbuddet, når alle afleveringskrav er opfyldt.

Hvis det ønskes, kan rollen som tegningsberettiget overdrages til en kollega.

Step by step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på 'Firmaets brugere' i venstre side
  6. Klik på 'Skift tegningsberettiget' i den øverste blå værktøjslinje
  7. Vælg brugeren som du ønsker, at give rettigheden som tegningsberettiget

Relaterede links:

Kan jeg invitere min kollega ind på udbuddet?

Hvordan ændres en tilbudsgiver?