Følg

Giv din kollega rettigheder til at aflevere

Når man bliver inviteret ind på et udbud, får man tildelt rollen som 'Tegningsberettiget'. Det er kun den tegningsberettigede, som har muligheden for at aflevere tilbuddet, når alle afleveringskrav er opfyldt. 

Hvis det ønskes, kan rollen som tegningsberettiget overdrages til en kollega.

Sådan gør du:

  1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på 'Firmaets brugere' i venstre side
  6. Klik på 'Skift tegningsberettiget' i den øverste blå værktøjslinje
  7. Vælg brugeren som du ønsker, at give rettigheden som tegningsberettiget

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk