Hvorfor er listerne tomme når jeg trykker på brugere/objekter?

Beskrivelse:

Man vil opleve at de lister man vil tilgå under de forskellige punkter, som standard er tomme.

For at få vist hhv. brugere eller objekter skal der enten vælges for hvilken entreprise der ønskes vist objekter, eller for hvilken virksomhed der ønskes vist brugere. Der kan desuden vælges alle, hvis der behov for dette.

Step by Step:

1. Gå til "Objekter"
  2. Vælg entreprise eller vælg "Alle" i drop down menuen
  3. Tryk på "Vis" for at få vist det valgte.

OBS: Listerne er som standard sat til at der skal vælges hvad der ønskes vist for at belaste serverne mindst muligt.