Hvor kan jeg se hvor langt indtasterne er nået?

Beskrivelse:

For at få et overblik over hvor langt de indtastende er nået med deres bygningsdele, kan man i første omgang danne sig et indtryk under punktet 'Oversigt' i administratordelen af digital aflevering.

Ønsker man at se lidt mere detaljeret på kortenes fordeling ift. status eller informationsniveau, kan man gå til punktet 'Statistik og rapporter'.

Step by step - Overordnet oversigt:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå den Digitale Aflevering
  2. Gå til punktet "Oversigt"

OBS: Tryk på det lille ikon (markeret med en rød pil) lige over diagrammet, for at få fordelt diagrammet over de forskellige entrepriser.

Step by step - Detaljeret oversigt:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå den Digitale Aflevering
  2. Gå til punktet "Statistik og rapporter"

OBS: Under samme punkt kan der hentes et Excel skema (Entreprisefremdrift) der udpensler hvilke felter der er udfyldt på de individuelle bygningsdele.