Hvad menes der med 'Forekomst'?

Beskrivelse:

Med forekomst menes der en beskrivelse af bygningsdelens optræden i byggeriet, samt et evt. antal af samme type bygningsdel.

En forekomst af en bygningsdel kan eksempelvis være en enkelt dør der knyttes ned til rumspecifikt niveau, men det vil også være muligt tilknytte et antal af døre på et mere overordnet niveau, for eksempel på etageniveau.

Andre niveauer der kan tilknyttes er ejendom, bygninger, etager, facader eller udendørsarealer.

De tilknytningsmuligheder en bygningsdel kan have, vælges fra administrators side.