Kan man opsætte sin egen brugerdefinerede rapport?

Beskrivelse:

Der findes fire prædefinerede systemrapporter man kan anvende, der angiver de mest væsentlige oplysninger for registreringer på en liste.

Man kan dog som Administrator selv oprette sin egen brugerdefinerede rapport, man kan anvende som skabelon for de udtræk man tager af registreringer gennem Capture-listens forløb.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Opsætning"
  7. Gå til fanen "Rapport"
  8. Klik på funktionen "Tilføj"
  9. Angiv et navn for rapporten
  10. Angiv hvilke felter rapporten skal vise, samt deres placering
  11. Afkryds feltet "Grupperet efter lokation", hvis der på rapporten ønskes  en tegning eller sektion vist der angiver registreringernes placering
  12. Afslut med "OK"

Relaterede links:

Hvordan trækker man en rapport over registreringer?