Split en tegning op i sektioner

Via opsætningen af en liste, kan man splitte sin importerede tegning op i sektioner, for eksempelvis at gøre en stor plantegning mere overskuelig.

Man kan sætte en lokation op imod en sektion af en tegning, så ved valg af dette, zoomer Capture automatisk ind på den specificerede sektion af tegningen.

Sådan gør du:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Opsætning"
  7. Gå til fanen "Tegninger"
  8. Markér en importeret tegning og tryk på funktionen "Sektion" (Skærmbillede_1)
  9. Klik på tegningen for at lave en sektion, dobbeltklik for at afslutte sektionen
  10. En rød firkant (sektion) oprettes, som kan flyttes ved 'drag & hold' den røde prik i midten.
  11. Markér sektionen og tryk på knappen "Omdøb"
  12. Angiv et navn for sektionen og tryk "OK" (Skærmbillede_2)
  13. Afslut med at trykke "OK"