Filtrer en liste

For at skabe sig et bedre overblik over alle registreringerne på en liste, kan man vælge at filtrere på specifikke felter i oversigten.

Lav filtrering - Sådan gør du:

1. Tilgå en captureliste
  2. Gå til menuen "Registreringer"
  3. Hold musen henover feltet for en kolonne, og tryk på den lille pil der peger nedad
  4. Hold musen henover "Filtrer" og angiv værdierne for handlingen

Gem filtrering - Sådan gør du:
Anvendes en specifik filtrering ofte, kan man vælge at gemme dens indstilling.

1. Klik på funktionen "Valg" nede i venstre hjørne
  2. Vælg "Gem filter som..."
  3. Angiv et navn for filteret og tryk "OK"
  4. Ved næste login kan man under drop down menuen "Filter" nede i højre hjørne vælge et tidligere gemt filter