Følg

Afmeld en Capture-liste

Er en byggesag afsluttet hvorpå man har været koblet på en eller flere lister, kan man afmelde sig disse, så de ikke længere er synlige for ens brugerprofil og så man ikke længere modtager notifikationer herom.

Det anbefales at man trækker en fuld rapport af alle registreringer til dokumentation inden man afmelder sig. Se under relaterede links for vejledning om hvordan dette gøres.

Sådan gør du:

  1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Marker listen(erne) du ønsker at afmeldes
  6. Klik på knappen "Capture" og "Afmeld Capture adgang"

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk