Notifikationer

Notifikationer bliver sendt til brugerne af en liste inden for 3 timer når feltet "Status" bliver ændret, eksempelvis ved oprettelse af en registrering. Disse indeholder nyttige informationer omkring manglerne samt eventuelle dialogmeddelelser tilføjet en registrering.

Man har som bruger tre muligheder for at administrere disse notifikationer man modtager.

OBS! Det anbefales at man modtager disse notifikationer som det er sat op til som standard.

Enkelt Capture-liste - Sådan gør du:
(Kun Administrator eller Entreprise-ejer)

1. Tilgå en captureliste
  2. Gå til menuen "Brugere"
  3. Vælg en bruger og tryk "Rediger"
  4. Til- eller fravælg hvilke notifikationer generet fra denne liste.
  5. Afslut ved at trykke "OK"

Alle Applikationer - Sådan gør du:
(OBS! Dette er på tværs af alle lister og applikationer, og indholdet af notifikationer vil skulle tilgås via fanen "Kommunikation" når man logger ind)

• Log ind på www.rib-software.dk
  • Gå til fanen "Personlige område"
  • Tryk på menuen "Egne indstillinger"
  • Vælg "Rediger"
  • Scroll ned af listen og ud fra punktet "Notifikationer som e-mail, vælges den ønskede indstilling"