Hvordan ændrer jeg på hvor ofte jeg får notifikationer?

Beskrivelse:

Notifikationer bliver sendt til brugerne af en liste inden for 3 timer når feltet "Status" bliver ændret, eksempelvis ved oprettelse af en registrering. Disse indeholder nyttige informationer omkring manglerne samt eventuelle dialogmeddelelser tilføjet en registrering.

Man har som bruger tre muligheder for at administrere disse notifikationer man modtager.

OBS! Det anbefales at man modtager disse notifikationer som det er sat op til som standard.

Step by Step - Enkelt Capture-liste:
(Kun Administrator eller Entreprise-ejer)

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Brugere"
  7. Vælg en bruger og tryk "Rediger"
  8. Til- eller fravælg hvilke notifikationer generet fra denne liste.
  9. Afslut ved at trykke "OK"

Step by Step - Alle Applikationer:
(OBS! Dette er på tværs af alle lister og applikationer, og indholdet af notifikationer vil skulle tilgås via fanen "Kommunikation" når man logger ind)

• Log ind på www.rib-software.dk
  • Gå til fanen "Personlige område"
  • Tryk på menuen "Egne indstillinger"
  • Vælg "Rediger"
  • Scroll ned af listen og ud fra punktet "Notifikationer som e-mail, vælges den ønskede indstilling"

Step by Step - Afmeld adgang
(Følg linket under "Relaterede links")

Relaterede links:

Hvordan afmelder jeg mig en Capture-liste?