Hvilke udbudsformer understøttes?

Beskrivelse

Byggeweb Udbud understøtter offentligt og begrænset udbud, uden eller efter prækvalifikation. Projektkonkurrence og underhåndsbud er også muligt at køre i vores værktøj.

Du kan vælge at offentliggøre dit Udbud på RIBs udbudsportal, for herved at give fri og samtidig adgang til udbudsbekendtgørelse og udbudsmaterialet.

Ved valg af begrænset udbud, forhindrer systemet uvedkommende i at få adgang til udbudsmaterialet. Ved uafhængig af udbudsform holdes tilbudsgiverne anonyme overfor hinanden.

De afleverede tilbud kan ikke åbnes før afleveringsfristens udløb og licitationsresultatet kan efterfølgende gøres tilgængeligt for alle tilbudsgivere samtidigt.

Relaterede links:

Kan jeg selv ansøge om adgang til et udbud?

Hvordan ansøger jeg et offentligt udbud eller prækvalifikation?