Behold dokumentationen for et udbud

Det er vigtigt at man beholder dokumentation for et Udbud man har administreret. Når Udbuddet er lukket er der to muligheder for at bevare dine data, hvis du ikke selv manuelt har hentet det ned.

1. Backup tilsendt på en USB-nøgle, der indeholder alle udbudsmaterialets filer og versioner samt metadata, struktureret i udbuddets genkendelige mappestruktur. Backup'en vil ligeledes indeholde alt Historik, Spørgsmål & Svar, Udbudsindstillinger samt Afleverede tilbud.
  2. Udbuddet kan overføres til Byggeweb Dokumentation, der er en løsning hvor RIB forsætter med at opbevare alt dokumentation på et sikkert servermiljø, og dets brugere nemt kan tilgå materialet via en browser og mobil/tablet.

Sådan gør du:

1. Bestil Backup

• Tilgå et udbud
  • Klik på menuen "Backup-bestillinger"
  • Klik på "Ordre backup"
  • Vælg "Antal ønskede kopier" og hvad backup'en skal indeholde

Efter bestilling vil man efter kort tid blive kontaktet af RIB Support med en pris for backup'en (afhænger af antal GB) samt en endelig godkendelse.

2. Overfør til Byggeweb Dokumentation

• Kontakt RIB Support på +45 35 245 250 eller support@rib-software.dk