Hvordan kan jeg beholde dokumentationen for et udbud?

Beskrivelse:

Det er yderst vigtigt at man beholder dokumentation for et Udbud man har administreret. Både i henhold til senere referencer og viden, men specielt også i tilfælde af uoverensstemmelser der i værste tilfælde kan ende i en voldgiftsag.

Når Udbuddet er lukket er der to muligheder for at få RIB A/S til at hjælpe dig med at bevare dine data, hvis du ikke selv manuelt henter det ned.

1. Backup tilsendt på en USB-nøgle, der indeholder alle udbudsmaterialets filer og deres versioner inkluderet metadata, struktureret i udbuddets genkendelige mappestruktur. Backup'en vil ligeledes indeholde alt Historik, Spørgsmål & Svar, Udbudsindstillinger samt Afleverede tilbud.
  2. Udbuddet kan overføres til Byggeweb Dokumentation, der er en løsning hvor RIB forsætter med at opbevare alt dokumentation på et sikkert servermiljø, og dets brugere nemt kan tilgå materialet via en browser og mobil/tablet.

Step by step:

1. Bestil Backup

• Login på www.rib-software.dk
  • Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  • Vælg applikationen "Udbud"
  • Klik ind på udbuddet og i venstre side klikker du på mappen Backup-bestillinger
  • Klik på "Ordre backup"
  • Vælg "Antal ønskede kopier" og hvad backup'en skal indeholde

Efter bestilling vil man efter kort tid blive kontaktet af RIB Support med en pris for backup'en (afhænger af antal GB) samt en endelig godkendelse.

2. Overfør til Byggeweb Dokumentation

• Kontakt RIB Support på +45 35 245 250 eller support@rib-software.dk

Relaterede links:

Hvordan sletter jeg et udbud?