Hvordan ændrer jeg på hvor ofte jeg får notifikationer?

Beskrivelse:
Der bliver sendt notifikationer omkring nyt udbudsmateriale eller ændringer i udbudsinstillinger, såsom tidsfrist o.lign. via e-mail til brugerne af et udbud.

Man har som bruger to muligheder for at administrere disse notifikationer man modtager.

OBS! Det anbefales at man modtager disse notifikationer som det er sat op til som standard.

Step by Step - Sæt personlige indstillinger til at opsamle notifikationer dagligt eller ugentligt:
(OBS! Dette er på tværs af alle udbud og applikationer, og indholdet af notifkationer vil skulle tilgås via fanen "Kommunikation" når man logger ind)

• Login på www.rib-software.dk.
  • Klik på fanen "Personligt område" i den blå værktøjslinje.
  • Vælg "Egne Indstillinger" i venstre side.
  • Klik på "Rediger"
  • Gå ned til "Notifikationer som e-mail" og ændre til én gang om dagen eller én gang om ugen.

Step by Step - Afmeld adgang til Udbud

(Følg linket under "Relaterede links")

Relaterede links:

Hvordan sletter jeg et udbud?

Hvordan afmelder jeg mig et udbud?