Overfør filer fra et Byggeweb Projekt

Man kan som bruger overføre filer fra et igangværende Byggeweb Projekt til Byggeweb Udbud, hvis man har adgang til begge.
Man kan overføre filer fra Arbejds-, Udgivelses- eller Fordelingsområdet. Det er også muligt at overføre fra et Versionssæt.

Sådan gør du:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet
  5. Klik på "Udbudsmateriale" i venstre side
  6. Vælg den mappe du vil overføre filer til
  7. Klik på funktionen "Upload filer" via øverste værktøjslinje
  8. Klik på fanebladet "Overførsel"
  9. Vælg "Byggeweb-projeker" og herefter det aktuelle projekt fra oversigtslisten
  10. Vælg fra hvilket område i projektet, og markér filerne der ønskes overført