Kan man overføre filer fra et igangværende Byggeweb Projekt?

Beskrivelse:

Man kan som bruger overføre filer fra et igangværende Byggeweb Projekt til Byggeweb Udbud, hvis man har adgang til begge.
Man kan overføre filer fra Arbejds-, Udgivelses- eller Fordelingsområdet. Det er også muligt at overføre fra et Versionssæt.

Step by Step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet
  5. Klik på "Udbudsmateriale" i venstre side
  6. Vælg den mappe du vil overføre filer til
  7. Klik på funktionen "Upload filer" via øverste værktøjslinje
  8. Klik på fanebladet "Overførsel"
  9. Vælg "Byggeweb-projeker" og herefter det aktuelle projekt fra oversigtslisten
  10. Vælg fra hvilket område i projektet, og markér filerne der ønskes overført

Relaterede links:

Hvordan oprettes og fungerer et Versionssæt?

Hvordan fordeler jeg udbudsmateriale til flere entrepriser?