Følg

Annullér udbud

Inden man vælger at slette et udbud, er det vigtigt at overveje om der ikke bør beholdes dokumentation for udbuddet. 

Sådan gør du:

  1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg "Udbud" i venstre side
  4. Klik på "Annuller"
  5. Klik på udbuddet som ønskes slettet.

Annuller_udbud.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk