Se de andre bydendes afleverede tilbud

Hvorvidt tilbudsgiverne kan se de andre bydendes tilbud, afhænger af opsætningen af udbuddet. Hvis udbudsadministrator har valgt at offentliggøre et afleveringskrav, som eksempelvis forsiden af tilbudslisten, så kan de andre bydende se det afleverede tilbud.
Ved aflevering af tilbuddet fremgår det, om tilbuddet offentliggøres for andre tilbudsgivere.

Sådan gør du:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå det afsluttede udbud
  2. Klik på "Afleverede tilbud" i venstre side
  3. Her fremkommer nu en liste over "Alle afleveringer (kun publiceret indhold)"
  4. Download en enkelt aflevering eller klik på "Download alle"