Hvordan ser jeg resultatet af et udbud?

Beskrivelse:

Hvis udbudsadministrator registrerer et udbudsresultat, vil tilbudsgiver modtage en notifikation på e-mail herom.

Har du som tilbudsgiver modtaget en mail om, at "TNXXXXXX: Udbudsresultat registreret" så følg nedenstående Step by Step.

OBS. Afhængigt af administratorens opsætning, kan resultatet være publiceret eller skjult for tilbudsgiverne.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå udbuddet under "Afsluttede udbud"
  2. Klik på "Udbudsresultat" i venstre side
  3. Der fremgår nu en udmelding fra udbudsadministratoren om hvem der har vundet udbuddet

Relaterede links:

Kan jeg se de andre bydendes afleverede tilbud?