Kan jeg give en underleverandør adgang til udbudsmaterialet?

Beskrivelse:

Hvorvidt du som tilbudsgiver har lov til at give en underentreprenør adgang til udbuddet, afhænger af, om udbudsadministratoren har aktiveret funktionen "Underleverandør må downloade".

Er funktionen aktiveret:

Step by step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på "Firmaets brugere" i venstre side
  6. Klik på "Tilføj bruger" og tilføj "Underleverandør"
  7. Indtast underleverandørens navn og e-mail og klik OK

Underleverandøren kommer ikke ind i selve udbuddet og behøver ikke at logge ind på www.rib-software.dk, men modtager en mail med udbudsmaterialet vedhæftet.

Suspender valgte filer:

Det er muligt, at definere hvilke filer der skal videresendes til de inviterede underleverandører. Ønsker I kun at dele visse filer med underleverandørerne, suspenderes de øvrige filer blot fra filfordelingen:

Step by step:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå udbuddet
  2. Gå til menuen Udbudsmateriale
  3. Marker filer(ne)
  4. Tryk på funktionen Administrer fildeling med underleverandør
  5. Vælg Suspender deling af de valgte filer

Relaterede links:

Kan jeg definere hvad udbudsmateriale mine underleverandører kan se?