Giv en underleverandør adgang

Hvorvidt du som tilbudsgiver har lov til at give en underentreprenør adgang til udbuddet, afhænger af, om udbudsadministratoren har aktiveret funktionen "Underleverandør må downloade".

Er funktionen aktiveret, kan du følge nedestående guide, alternativt kontakt udbudsadministrator, for at få aktiveret funktionen.

Sådan gør du:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på "Firmaets brugere" i venstre side
  6. Klik på "Tilføj bruger" og tilføj "Underleverandør"
  7. Indtast underleverandørens navn og e-mail og klik OK

Underleverandøren kommer ikke ind i selve udbuddet og behøver ikke at logge ind på www.rib-software.dk, men modtager en mail med udbudsmaterialet vedhæftet.

Suspender valgte filer

Det er muligt, at definere hvilke filer der skal videresendes til de inviterede underleverandører. Ønsker I kun at dele visse filer med underleverandørerne, suspenderes de øvrige filer blot fra filfordelingen:

Suspender valgte filer - Sådan gør du:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå udbuddet
  2. Gå til menuen "Udbudsmateriale"
  3. Marker filer(ne)
  4. Tryk på funktionen "Administrer fildeling med underleverandør"
  5. Vælg "Suspender deling af de valgte filer"