Kan jeg invitere min kollega ind på udbuddet?

Beskrivelse:

Ønsker man hjælp af en kollega til tilbudsgivningen, kan man invitere kollegaen ind som "Tilbudsobservatør". Som tilbudsobservatør er det muligt at logge ind på udbuddet, og downloade udbudsmaterialet og se afleveringskravene.

Det er dog kun den "Tegningsberettiget", der kan udfylde afleveringskravene og aflevere tilbuddet.

Step by Step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på "Firmaets brugere" i venstre side
  6. Klik på "Tilføj bruger" og vælg "Tilbudsobservatør"
  7. Vælg tilbudsobservatør i listen over medarbejdere og klik "OK"

Relaterede links:

Kan jeg give min kollega rettigheder til at aflevere tilbuddet?

Kan jeg give en underleverandør adgang til udbudsmaterialet?