Opret og giv rettigheder til et Versionssæt

Versionssæt bruges til at skabe dokumentation for en projektmilepæl; For eksempel ved faseskift og udbud.

Selv om filer/mapper opdateres med nye versioner, vil man med Versionssæt, kunne se hvordan projektets dokumentation så ud på et daværende tidspunkt.

Når et Versionssæt er oprettet vælger man de filer fra Arbejds- eller Udgivelsesområdet, der skal være en del af Versionssættet. Herefter gives der brugerrettigheder.

Sådan gør du:

1. Åben Projektet
  2. Gå enten til Arbejds- eller Udgivelsesområdet
  3. Vælg fanen "Versionssæt" via panelet til venstre
  4. Vælg funktionen "Opret Versionssæt" via øverste værktøjslinje
  5. Vælg et navn til Versionssættet
  6. Vælg om rettigheder skal kopieres fra et andet Versionssæt
  7. Tryk "Næste"

Herefter skal der tildeles brugerrettigheder til Versionssættet ud fra tre roller:

• Administrator: Adgang til at læse og redigere indholdet samt ændre Versionssætindstillinger
  • Materialeansvarlig: Adgang til at læse og redigere indholdet
  • Observatør: Adgang til at læse indholdet