Hvordan oprettes og gives rettigheder til et Versionssæt?

Beskrivelse:

Versionssæt anvendes til at skabe dokumentation for en projektmilepæl. Dette er nyttigt ved eksempelvis faseskift og udbud.

Så selv om filer/mapper opdateres med nye versioner eller ændres, vil man med et eller flere Versionssæt, kunne "spole tilbage" og se hvorledes projektets dokumentation så ud på et daværende tidspunkt.

Når et Versionssæt er oprettet vælger man, fra Arbejds- eller Udgivelsesområdet, de filer der skal være en del af Versionssættet.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Gå enten til Arbejds- eller Udgivelsesområdet
  7. Vælg fanen "Versionssæt" via panelet til venstre
  8. Vælg funktionen "Opret Versionssæt" via øverste værktøjslinje
  9. Angiv et navn for Versionssættet
  10. Vælg om rettigheder skal kopieres fra et andet Versionssæt
  11. Tryk "Næste"

Herefter skal der angives brugerrettigheder til Versionssættet ud fra tre roller:

• Administrator: Adgang til at læse og redigere indholdet samt ændre versionssætindstillinger
  • Materialeansvarlig: Adgang til at læse og redigere indholdet
  • Observatør: Adgang til at læse indholdet

Relaterede links:

Artikel: Hvordan tilføjer jeg filer til et Versionssæt

Artikel: En filversion er del af et Versionssæt, men hvilket?

Video: Opret, rediger og slet versionssæt