Hvordan tilgår jeg et Projekt? - App

Beskrivelse:

Man vil som bruger blive inviteret ind til et Projekt af dennes Administrator. Ud over at modtage en e-mailnotifikation herom, vil man kunne tilgå listen via sin mobile enhed (iOS eller Android) gennem Byggeweb-appen.

Step by Step:

1. Download app'en "Byggeweb" fra App Store eller Google Play Store
  2. Åben app'en og log ind med dine Byggeweb brugeroplysninger
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Vælg projektet du vil tilgå
  5. Herfra kan man gennemse de områder og den mappestruktur man har adgang til i projektet

OBS! Det anbefales at åbne PDF-filer og billeder gennem app'en, da disse filformater kan læses af mobiler og tablets som standard.

Ønskes der at åbnes specielle filer som eksempelvis dwf, ifc osv. kan man installere en trediepartsapp, der kan åbne disse.

Relaterede links:

Artikel: Hvordan tilgår jeg et Projekt? - Web